Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 19-20-21 d'Octubre 2018
Menu

Aliments del territori i tu

Organitza la Diputació de Lleida. 19 (tarda), 20 i 21 d’octubre 2018. Espai firal del Pavelló Poliesportiu. La Seu d’Urgell.

La Diputació de Lleida promou una mostra culinària -en el marc del programa Aliments del Territori i tu- que consisteix en degustacions i tallers basats en els productes de proximitat presents a la fira i en la feina de diversos restauradors locals que els treballen.

Amb aquesta mostra culinària es pretén promocionar la cultura alimentària, recopilar i difondre el coneixement dels professionals i posar en valor la cuina del Pirineu.

La mostra alimentària, tots els tastos i les degustacions, comptaran amb la col·laboració d’aigua PINEO, d’Estamariu.

Al Pavelló Poliesportiu, al davant de l’Espai Tast Km.0-Gustum trobaràs aquesta mostra culinària on hi ha programades 14 activitats de degustació i demostració amb aliments de proximitat i amb restauradors del territori.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal fer reserva prèvia. L’aforament és limitat i s’omple per ordre d’arribada.

Divendres 19 d’octubre

18:00h – 19:00h Maridatge de Formatges del Mas d’Eroles amb Cerveses ViP,  a càrrec de Salvador Maura i  Marisol Salvadó.

19:00 – 20:00h Degustació de 2 tipus de Sake -Sagoi i Cristall – elaborat per Seda Líquida (Tuixent), a càrrec d’ Antoni Campins

Dissabte 20 d’octubre

11:00h – 12:00h Degustació de tapes elaborades amb la fusió de productes de l’Associació Menja’t l’Alt Urgell, a càrrec de Marisol Salvadó i Agustí Porta

12:00h – 13:00hCaneló d´Urgèlia DOP amb codony, figues, fruits vermells i flors silvestres, a càrrec del cuiner Axier Arbilla, del Restaurant Arbeletxe (La Seu d’Urgell)

13:00h – 14:00h Degustació de 3 tapes elaborades amb productes de Casa Bernadí. A càrrec Ferran Vidal, de Casa Bernadí (Noves de Segre)

  • Mousse de botifarra negra amb ceba caramel·litzada
  • Torradeta de bull donja calenta amb formatge de cabra i mel
  • coca amb pernil casa Bernadí curat al natural

17:00h – 18:00h Selecció i degustació de 3 infusions ecològiques elaborades per l’infús i la seva col·laboració amb el projecte Gastroart al Museu Thyssen d’Andorra, a càrrec de Vicky Mateu dels Escoberts (la Seu d’Urgell).

18:00h – 19:00h Degustació d’embotits artesans de Xarcuteria Cal Pagès (la Seu d’Urgell) i presentació del projecte Embotits i Carns Baridà.

Degustació del restaurant el Rastell (la Seu d’Urgell) a càrrec dels germans Agustí i Adrià Porta.

  • Arròs d’autor amb guatlles
  • Melós de vedella
  • coca amb pernil casa Bernadí curat al natural

19:00h – 20:00h Degustació de 2 tapes elaborades amb productes de la Cooperativa CADÍ. A càrrec de CADÍ SCCL i de Diego Alias de Ca l’Amador de Josa.

  • Biquini de foie amb formatge Neu del CADÏ
  • Batut de mató Cadí amb melmelada de nabius

Diumenge 20 d’octubre

10:30h – 11:30h Taller d’aperitius saludables Km 0 i ecològics, a càrrec del cuiner Jordi Tomàs, de Cerdanya Ecoresort ( Prullans)

11:30h – 12:30h Cocktail molecular amb base de llet Cadí, a càrrec de Vicenç Mora, de Glops Palau (La Seu d’Urgell)

12:30h – 13:30h Degustació de diferent varietats de pomes: Royal Gala, Golden i Fuji, a càrrec d‘Albert Marquet i Pep Altimir de Pomes del Cadí (Arfa)

13:30h – 14:30h Pans creatius, ecològics i de proximitat , a càrrec de Jep  Axet, del forn Crosta i Molla ( La Seu d’Urgell)

17:30h – 18:30h Degustació d’una selecció d’hamburgueses de Mafriseu  elaborades per MosiCopa, a càrrec de Victòria Roig (Mafriseu SA) i de Jordi Fernandez del restaurant el MosiCopa (la Seu d’Urgell)

18:30h – 19:30h Tast i Maridatge de formatges de Casa Raubert d’Escàs, La Massana (Andorra) amb productes de Cal Serni (Calbinyà). A càrrec de Rafa Aybar, formatger, i  de Josep Maria i Roger Troguet.

Instagram

© 2019 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià