Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 19-20-21 d'Octubre 2018
Menu

Amb gust de formatge

Menús a base de formatges artesans que ofereixen els restaurants de la Seu.

Una selecció de restaurants de l’Alt Urgell ofereixen, durant els dies de la fira, àpats elaborats amb formatges del Pirineu. A través de l‘Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell es pretén posar en valor la gran diversitat del territori i que sigui una plataforma de difusió i promoció per la Seu.

EL CASTELL DE CIUTAT
Restaurant Katia

Crema tèbia de porros amb formatge fresc i cruixent de pa

Magret d’ànec a la brasa amb pera rostida i “Parmentier” de formatge Castell Llebre

Selecció de  6  formatges de l’Alt Urgell (cabra, ovella i vaca)

Castell Llebre tinto, Cava Tomàs i Cusiné, D.O. Costers del Segre

Preu 40€ IVA Aigua mineral y cafè

Telèfon: 973.350.000

Disponible a partir del dia 12/10/18

RESTAURANT MISCELA

Menú a escollir 1 plat de primer i un 1 plat de segon i postre

Primers plats

Gran raviolo farcit de ceps, moniato, foie i poma amb salsa de formatge Castellot de Mas d’ Eroles

Amanida de figues de temporada amb canonges, formatge fresc de la Reula, cruixent de bacó i vinagreta de mango

Raviolis farcits de formatge fres d’ ovella de Can Majuba, trufes, puré de castanyes, i amb reducció de brou de carn amb festucs

Crema de formatge recuit d’ ovella Can Majuba amb pa de vidre i confitura de Cal Casal

Segons plats

Llom de bacallà gratinat amb all i oli, llit d’ espinacs a la catalana i crema de formatge Neu del Cadí

Espatlla de xai de solans al forn amb salsa de mel de flors de saldes i orellanes de préssec

Medallons de filet de porc ibèric amb salsa de formatge de tupí de sort

Entrecotte de vedella a la brasa gratinat amb formatge fogassa del Mas d’ Eroles i patates pont

Postres

Flam de mató de la Reula amb nata del Cadí

Copa Zip (Mascarpone, nata del Cadí, muesli i fruits vermells)

Braç de gitano casolà amb nata del Cadí i sobre cremat

Filiberto crema de iogurt amb bola de gelat d’ estratciatella i natal del Cadi

Preu 30€ Aigua Pineo

Telèfon: 973.350.104

Disponible a partir del 12/10/18 dinar i sopar

RESTAURANT PAISATGES

Croqueta de formatge Cabra flor

Montadito de ravioli d’albergínia farcit de mozzarella de L’ Abadessa i bonítol al vapor

Mini mariscada amb parmesà: Gambes, cabra de mar, cloïsses i vieires

Jarret de porc a baixa temperatura amb verduretes i salsa d’eruga amb formatge d’ovella de la Litera

Pastís de xocolata amb gelat de formatge Idiazábal.

Preu 25€ Beguda a part

Telèfon: 973.354.424

Disponible a partir del dia 12/10/18 Dinar i sopar prèvia reserva

RESTAURANT LA MASIA

Amanida de formatge artesà, poma i fruits secs amb vinagreta

Chuletón de bou a la brasa

Biscuit gelat de formatge artesà de l’alt Urgell i nous

Preu 28€ Beguda apart

Telèfon: 973.352.535

Disponible a partir del dia 12/10/18 Dinar

HOTEL ANDRIA        

Menú a escollir 1 plat de primer i un 1 plat de segon i postre

Primers plats

Canelons de l’ àvia Mª Rosa gratinats amb formatge

Coca de figues i fruits secs amb formatge neu del Cadi

Pastis d’ escalivada de l’ hort amb beixamel de Bauma

Segons plats

Bacallà amb espinacs i formatge Cadi Flor

Baveta de vedella del Pirineu amb salsa de formatge blau Jutglar

Braó de porc a la cervesa amb cruixent de formatge de la Vall de Meranges

Espatlla de corder a les 12 hores amb parmentier de formatge Rústic de Cal Majuba

Postres

Tatin de poma del Cadi amb crema a la vainilla

Mousse de xocolata amb escuma de iogurt d’ ovella de Cal Majuba

Pastis de formatge de la Reula amb melmelada de nabius

I també tenim taula de formatges artesans

Preu 25€

Telèfon: 973.350.300

Disponible del 20/10/18 al 22/10/18

ARAVELL RESTAURANT

Taula de formatges CADI, Urgèlia, Neu del Cadí, Mont Cerdà, Serral i Flor, acompanyat de fuet artesà, melmelada de tomàquet, nous, raïm i pa de pagès torrat

Pastis de vedella del Pirineu amb cansalada i formatge blau Berdaguer acompanyat de patata al caliu gratinada amb formatge de cabra Castellebre

ó

Llom de bacallà gratinat a la crema d’ Urgèlia sobre llit de patata confitada

Mousse de mató del Cadí, amb nous i mel de mil flors del Pirineu

Preu 19,50€ cafè inclòs

Telèfon: 973.353.682

Disponible a partir del 12/10/18

HOTEL BALNEARI SANT VICENÇ

Amanida de tardor amb farcellets de formatge Gebrat d’Obaga – Mas d’Eroles

Onglet de vedella amb salseta de formatge Neu i patata violeta – Cadí

Sopa de mel i romaní amb mató i nous caramel·litzades – La Reula

Preu 25€ Begudes a part

Telèfon: 973.384.010

Disponible a partir del 15/10/18 dinar i sopar

RESTAURNAT LLAR DE FOC

Taula de formatges artesans de l’Alt Urgell.

Pa de pagès torrat amb all i tomàquet.

Espatlla de corder al forn acompanyada de barreja de bolets i trumfes al forn.

Mel i mató amb nous

Aigua

Preu 25€ Vi a part

Telèfon: 973.387.118

Disponible a partir del dia 12/10/18 Dinar

Instagram

© 2018 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià