Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 13-14-15 d'Octubre 2017
Menu

AULES DE TAST

13, 14 i 15 d’octubre. Carpa entre el Pavelló poliesportiu i la Pista polivalent

VENDA DE TIQUETS

Anticipada, del 9 al 13 d’octubre a l’Espai Ermengol

Durant la Fira, divendres a partir de les 16:00h i dissabte i diumenge a partir de les 09:3h0 a l’Estand d’Informació

Venda Online, a partir de dijous 12 d’octubre a les 10:30h i fins el divendres 13 d’octubre a les 14:00h. 

Les aules de tast són els espais on es realitzen sessions dirigides pels millors professionals del formatge: activitats de cuina, de degustació, d’elaboració, etc. En total s’hi faran 17 activitats per a tots els públics, entre les quals destaquem la del divendres a les17:00h de “Musica i Formatge” a càrrec de Elías Porter i Salvador Maura.

Com a novetat, enguany tornem a tenir dues aules de tast per tal de poder acollir més activitats i s’ubicaran en una carpa entre els dos pavellons.

DIVENDRES 13 D’OCTUBRE

16:00h Aula 1. Entrada lliure. Presentació del llibre Formatges del Pirineu Català, a càrrec de les seves autores, Laia Pont i Natàlia Nicolau.

17:00h, Aula 2. Preu: 6 €/persona. “Música i formatge”. 
Maridatge de música i formatge, a càrrec del música Elías Porter i Salvador Maura (Mas d’Eroles) amb els seus formatges artesans.

18:00h, Aula 1. Preu: 6 €/persona. Cuina del formatge amb Diego Alías, de Ca l’Amador.

DISSABTE 14 D’OCTUBRE

10:30h Aula 1. Entrada lliure prèvia inscripció. Joc de l’hostaler. A partir de 4 anys

11:15h Aula 2. Entrada lliure, prèvia inscripció. Taller infantil d’elaboració de mató. A partir de 4 anys

12:00h Aula 1. Entrada lliure prèvia inscripció. Joc de l’hostaler.

12:45h Aula 2. Entrada lliure, prèvia inscripció. Taller infantil d’elaboració de mató.

16:00h Aula 1. Preu: 6€/persona. Tast de formatges de Lanzarote.

17:00h Aula 2. Preu: 10€/persona. El tast dels premiats.

18:00h Aula 1.Preu: 6€/persona. Taller de quallades.

19:00h Aula 2.Preu: 6 €/persona. Afinador, l’artesà de la maduració dels formatges.

DIUMENGE 15 D’OCTUBRE

10:45h Aula 1. Preu: 6€/persona. Cuina del formatge.

11:45h Aula 1. Preu: 6€/persona. Tast i harmonies de productes del Pirineu.

12:45h Aula 1. Preu: 6€/persona. Tast de sidra i formatges bascos.

13:45h Aula 2. Preu: 6€/persona. Cervesa artesana La Minera amb formatges de l’Abadessa.

16:00h Aula 1. Preu: 10€/persona. El tast dels premiats.

17:00h Aula 2. Preu: 6€/persona. Tast de vins d’alta muntanya.

18:00h Aula 1.Preu: 6€/persona. Postres i formatges del Pallars.

Instagram

© 2017 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià