Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 19-20-21 d'Octubre 2018
Menu

Concurs a les Xarxes Socials

Bases legals. Del 12 al 18 d’octubre

1.- ORGANITZADORA DE LA PROMOCIÓ
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb domicili Plaça dels Oms, 1,  25700 La Seu d’Urgell,  Lleida, organitza amb finalitats promocionals el Concurs de Facebook i d’Instagram (d’ara endavant, “les Promocions”) que es durà a terme a través d’Internet, exclusivament per als usuaris de Facebook i d’Instagram amb perfil públic i majors d’edat d’acord amb l’establert en l’apartat de condicions per a participar.

2.-DATA D’INICI I DATA DE FINALITZACIÓ
Les Promocions començaran el dia 12 d’octubre de 2018 a les 11:00h, i finalitzaran el dia 18 d’octubre a les 23.59h.

3.- REQUERIMENTS PER A LA PARTICIPACIÓ I MECÀNICA DE LES PROMOCIONS
Els requeriments de participació seran els següents:

– Podran participar aquelles persones que siguin majors de 18 anys.
– Només podran participar aquelles persones que tinguin perfil de Facebook i d’instagram públic.
– Les dades personals dels participants hauran de ser veraces.
– Per moltes fotografies que es pengin, en el cas d’Instagram, només es comptabilitzarà una per a participant.

La mecànica de les Promocions consisteix en:

FACEBOOK

– Fer M’agrada a la pàgina oficial de Facebook de la Fira de Sant Ermengol
– Fer m’agrada a la publicació del concurs
– Compartir la publicació del concurs

INSTAGRAM

– Publicar una fotografia que tingui relació amb el formatge i etiquetar-la amb el hashtag #FiraStErmengol

4.- CONDICIONS DE LES PROMOCIONS, MECÀNICA DEL SORTEIG I PREMIS
Es triarà 10 persones guanyadores a Facebook i 10 persones guanyadores a Instagram.

El sorteig es farà el dia 19 d’octubre de 2018 i s’informarà en privat als guanyadors així com es farà públic a les xarxes socials el mateix dia al matí.

El sorteig es farà mitjançant la plataforma de números aleatoris https://www.random.org/. A cada participant doncs, assignarem un número i aquesta plataforma actuarà com a mà innocent.

Els guanyadors rebran cadascun una invitació de tast que disposa de tres tiquets de tast per a la Fira dels Formatges Artesans del Pirineu.

5.- DESQUALIFICACIONS I PENALITZACIONS
Si es fes evident que qualsevol dels participants no compleix amb els requeriments exigits a les bases o bé les dades proporcionades per tal de participar no són vàlides, la seva participació es considerarà nul·la i quedarà automàticament exclòs de les Promocions, perdent tot el dret sobre el premi atorgat en aquestes Promocions.

6.- PUBLICACIÓ DE COMENTARIS O OPINIONS
No es permetran comentaris o opinions amb un contingut que es considerin inadequats, que siguin ofensius, calumniosos o discriminatoris o bé que puguin vulnerar drets de tercers. Tampoc es permetran comentaris contra un particular que vulneri els principis de dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a través de les xarxes socials de la Fira de Sant Ermengol, no es responsabilitza dels danys ocasionats pels comentaris que facin els participants en les Promocions i que en qualsevol moment puguin ferir la sensibilitat d’altres participants.

7.- EXONERACIÓ DE RESPONSABILITAT
A títol enunciatiu, no ens responsabilitzem de les possibles pèrdues, robatoris o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament de les presents Promocion, així com tampoc ens responsabilitzem de l’ús que facin els guanyadors amb els premis que obtinguin en aquestes promocions.
No assumim la responsabilitat en casos de força major o cas fortuït que poguessin impedir la realització de les Promocions o el gaudi total o parcial dels premis.

8.- CANVIS
Ens reservem el dret de modificar o ampliar aquestes bases promocionals, en la mesura que no perjudiqui o malmeti els drets dels participants en les Promocions.

Instagram

© 2018 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià