Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 18-19-20 d'Octubre 2019
Menu

Concurs a les Xarxes Socials

Bases legals.

  1. ORGANITZACIÓ

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, a partir d’ara l’Ajuntament, és la institució organitzadora del “Concurs Facebook – Sorteig Tiquets Fira Sant Ermengol ” amb l’objectiu d’augmentar i fidelitzar la seva comunitat de seguidors a Facebook.

L’Ajuntament durà a terme un concurs a la seva pàgina de Facebook https://www.facebook.com/firastermengol/ amb finalitats promocionals.

El Concurs comença el dia 1 d’octubre de 2019 a les 08:00 a.m. i acaba el dia 11 d’octubre de a les 00:00 p.m. L’ordinador de la persona responsable de les xarxes socials de la Fira Sant Ermengol serà el cronòmetre oficial del Concurs.

  1. DESVINCULACIÓ DE FACEBOOK

Facebook no avala, ni patrocina, ni administra aquest concurs/promoció, ni hi està associat de cap manera. L’usuari d’aquest concurs es desvincula absolutament de Facebook i es conscient que està proporcionant la seva informació a l’Ajuntament i no a Facebook. La informació que proporcioni l’usuari a l’Ajuntament només s’utilitzarà per tramitar la participació del concursant i per comunicar-li el premi en el cas que resulti guanyador.

  1. PARTICIPANTS DEL CONCURS

Aquest concurs va dirigit a totes les persones, majora de 18 anys, seguidores de la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/firastermengol/ que cliquin m’agrada a la publicació patrocinada del sorteig i que comparteixin aquesta mateixa publicació.

Es descartaran tots aquells participants que no compleixin aquest requisit i no es podrà lliurar més d’un premi per persona física.

Tots els participants al sorteig, pel mer fet de la participació, accepten les bases d’aquesta promoció, les normes que regeixen la seva participació i els termes, condicions i la política de privacitat i protecció de dades exposades.

No podran participar al sorteig persones vinculades laboral o professionalment amb l’Ajuntament ni aquelles persones que hagin participat directament o indirectament en l’elaboració de la promoció, així com els seus familiars fins a primer grau.

  1. MECÀNICA DEL CONCURS

El concurs tindrà lloc a la pàgina de Facebook propietat de l’Ajuntament https://www.facebook.com/firastermengol/ i per participar serà necessari ser seguidor/fan d’aquesta pàgina.

La comunicació del concurs tindrà lloc a partir del dia 12 d’octubre del 2019 a les 08:00 a.m. al timeline de la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/firastermengol/

El dia 12 d’octubre tindrà lloc el sorteig entre les persones que hagin participat al concurs fins al moment. A partir d’aquells dia es comunicarà també el nom del guanyadors a la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/firastermengol/

  1. PREMIS

Se sortejaran 10 invitacions de tas per la Fira dels Formatges Artesans del Pirineu de la Fira Sant Ermengol.

  1. SELECCIÓ I COMUNICACIÓ DEL GUANYADOR

Tots els participants al concurs obtindran un número correlatiu de participació i el sorteig dels guanyadors tindrà lloc a través del número aleatori obtingut a través del sistema web  www.random.com

La comunicació dels guanyadors tindrà lloc a través d’una publicació a la pàgina de Facebook https://www.facebook.com/firastermengol/ i la persona responsable de les xarxes socials de la Fira Sant Ermengol es posarà en contacte amb ells a través del servei de missatgeria privada de Facebook.

Els guanyadors recolliran el premi a l’estand d’informació de la Fira dels Formatges Artesans del Pirineu.

  1. RESERVES I LIMITACIONS

Queda prohibit l’ús de sistemes automàtics de participacions, donant lloc, si escau a la desqualificació. En cas de conflicte pel que fa a la participació, serà considerat com a participant i guanyador el titular de les dades que s’entreguin per missatge privat a Facebook.

La present promoció té caràcter gratuït. Els premis en cap cas podran ser objecte de canvi, alteració o compensació a petició dels guanyadors i no són transferibles sense autorització de l’Ajuntament, ni bescanviables pel seu valor en metàl·lic. Els premis podran ser objecte de renúncia.

  1. AUTORITZACIONS I CESIONS DE DRETS.

Els guanyadors i els participants en aquest concurs autoritzen expressament a l’Ajutament a reproduir, utilitzar i difondre el seu nom, cognoms i imatge facilitada en qualsevol activitat publicitària i / o promocional que estigui relacionada amb aquesta promoció.

Instagram

© 2020 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià