Concurs popular de formatges

El concurs popular té lloc a la pista polivalent del pavelló poliesportiu, durant el dissabte de fira de 10:00h fins a les 20:00h.

Hi poden participar tots els amants del formatge que comprin un tiquet de degustació a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. La manera de fer-ho és tastant els formatges del Pirineu presents a la Fira i votant el que considerin que és el millor, segons els criteris que es trobaran distribuïts pel recinte.

La votació es farà utilitzant la matriu del tiquet de degustació, que es podrà dipositar en una urna situada en un lloc visible de la Fira. El per què de tot plegat és que volem que la gent opini i participi d’una forma activa sobre quin és el millor formatge de la fira.

Després de comptabilitzar totes les votacions, es dona a conèixer el nom del formatge guanyador del concurs popular. Aquest rebrà un “Diploma de Medalla d’Or –Concurs Popular”. Els premis es faran públics el diumenge a la Pista Polivalent a partir de les 11h, i formarà part dels actes programats amb motiu de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu.

Entre tots els participants al concurs, es sortejarà un lot de formatges assistents a la fira. El guanyador del sorteig es farà públic en el mateix moment que els guanyadors del concurs.

Concurs popular