Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 19-20-21 d'Octubre 2018
Menu

FIRA DE PRODUCTES ECOLÒGICS DEL PIRINEU – FIRA PEP 

14 i 15 d’octubre al Carrer dels Canonges de la Seu d’Urgell

Aquest és un espai de demostració, venda i degustacions de productes ecològics del Pirineu ubicat al Carrer dels Canonges, al bell mig de la ciutat a tocar de la catedral romànica del s. XII.

Visita, coneix, explora, tasta i emportat una mostra de la producció ecològica pirinenca. Hi trobaràs menjars ecològics frescos i cuinats. A punt per menjar o per emportar o regalar.

La producció ecològica al Pirineu és cada vegada més rellevant. Ens ofereix menjar sa, recuperació d’espècies autòctones, la innovació en el sector agrari i ramader i noves ocupacions per a joves emprenedors.

En aquest espai es faran tastos i demostracions culinàries a càrrec dels productors i restauradors del territori.

La Fira PEP està organitzada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, compta amb el suport del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de la Generalitat de Catalunya i l’ institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

Dissabte 14 d’octubre

17:00h a l’Espai Ermengol – Museu de la Ciutat. Presentació del projecte de recerca aplicada “Del sòl ideal a la densitat nutricional” del Grup Operatiu BIOVIBRANT a càrrec d’Àngel Illa d’Smart Rural Lab (Cerdanya).

Activitat gratuïta

Diumenge 15 d’octubre

11:00h a 12:00h / Ruta del formatge a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat. Visita guiada que explica la història del nostre territori a través del formatge a càrrec de Pilar Aláez amb una degustació de productes de Denominació d’Origen Protegida -DOP- Formatge i Mantega de l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Preu: 3€
Cal inscripció prèvia a reserves@turismeseu.com o trucant al 973 351 511

Instagram

© 2018 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià