Sábado 15 de octubre de las 15h a las 18h
Sala polivalente
Ante la evolución de agricultura y la ganadería hacia un modelo cada vez más industrial y global, hay otro tipo de elaboradores agroalimentarios, ligados en el territorio y con conciencia medioambiental, que se enfrentan al reto de hacer llegar sus productos de la manera más sostenible posible. Elaboración, transformación, conservación, embalaje, distribución y la manera de comunicar con los consumidores son algunos del temas que trataremos en esta jornada.
PROGRAMA
15h15 Inscripciones y entrega de la documentación
15h25 Presentación de la jornada
Sr. Francesc Viaplana i Manresa, alcalde de la Seu d’Urgell
15h30 Arrels: un proyecto de divulgación de información y conocimientos de un estilo de vida basado en los valores de la natura y el mundo rural.
Josep Sucarrats, director de la revistaArrels
https://arrels.info/
16h15 Carne ecológica de cerdo: de l'Empordà al consumidor
Pino Delàs, representante de la empresa Llavora
https://llavora.cat/
17h El queso de pastor: sostenibilidad y conservación del territorio
Josep Venturós, presidente de l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans
17h45 Cierre de la jornada
Organiza
Departament d’acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural


YouTube
Tast guiat de formatges artesans d'ovella del Pirineu a càrrec de la formatgera Judit Carreira.
Twitter
🍂 El Passeig Joan Brudieu comença a agafar forma per acollir la FIRA D’ARTESANIA de la @firastermengol
Instagram
Es farà el Concurs de Formatges Artesans del Pirineu aquest any❓
La resposta és SI ‼️
QUAN I ON❓ El dissabte 16 d’octubre a partir de les 10h es farà el concurs a la Pista Polivalent de la Seu d’Urgell.
Facebook
🙌🏼 NOVETATS 2021: CONCURS INFANTIL DE FORMATGE 🧀 Un jurat infantil, d’entre 8 i 10 nens i nenes, decidirà, entre totes les medalles d’or resultas del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu, quin és el millor formatge artesà de la Fira Sant Ermengol 2021.