Jornada tècnica

L’impacte de posar un producte agroalimentari al mercat

Dissabte 15 d’octubre de les 15h a les 18h
Sala polivalent

Davant de l’evolució d’agricultura i la ramaderia cap a un model cada cop més industrial i global, hi ha un altre tipus d’ elaboradors agroalimentaris, lligats al territori i amb consciència mediambiental, que s’enfronten al repte de fer arribar els seus productes de la manera més sostenible possible. Elaboració, transformació, conservació, embalatge, distribució i la manera de comunicar amb els consumidors són alguns del temes que tractarem en aquesta jornada.

Aquesta jornada es realitza presencialment. Tots els assistents hauran de seguir les mesures de prevenció establertes enfront la Covid-19. L’ús de la mascareta serà obligatori durant tota la jornada. 

Caldrà inscripció prèvia per assistir

PROGRAMA

15h15 Benvinguda

15h25 Presentació de la jornada.

Sr. Francesc Viaplana i Manresa, alcalde de la Seu d’Urgell

15h30 Arrels: un projecte de divulgació d’informació i coneixements d’un estil de vida basat en els valors de la natura i el món rural.

Josep Sucarrats, director de la revistaArrels
www.arrels.info

16h15 Carn ecològica de porc: de l’Empordà al consumidor

Pino Delàs , representant de l’empresa Llavora
www.llavora.cat

17h El formatge de pastor: sostenibilitat i conservació del territori

Josep Venturós, president de l’Associació de Pastors i Pastores Formatgers dels Països Catalans

17h45 Cloenda de la jornada

Organitza

Departament d’acció climàtica, Alimentació i Agenda Rural

Per a més informació:

Sra. Nati Valls

Tel. 973 352 358

nvalls@gencat.cat

Segueix-nos a les xarxes

©2021 Fira de Sant Ermengol - Tots els drets reservats