Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 16-17-18 d'Octubre 2020
Menu

Jornada tècnica online

Com millorar l’eficiència de la producció de formatge artesa? 

Divendres 16 d’octubre de 2020

Per tal que un tall de formatge arribi a la taula del consumidor amb la màxima qualitat i el millor preu possible s’han d’engranar una colla de processos dels quals en són responsables entre d’altres el pagès, el formatger, l’afinador o els distribuïdors. La bona feina de cada un dels actors és bàsica, així com també ho és la coordinació entre cada un d’ells.

En les jornades de la Fira de Sant Ermengol d’enguany parlarem de les estratègies de cada actor per aconseguir un negoci eficient i sostenible.

Analitzarem les dificultats per harmonitzar l’oferta i la demanda entre pagesos i formatgers i de les diferents solucions adoptades pel sector.

ORGANITZA:

Ajuntament de la Seu d’Urgell

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

PROGRAMA

18.50 h Connexió a la sala virtual

19.00 h Presentació de la jornada

Sra. Nati Valls, professora de l’Escola Agrària del Pirineu.

19.10 h Control de costos a la formatgeria artesanal.

Sr. Rodolfo del Rio, economista i formatger de wellDone Lácticos.

19.30 h Viure d’un ramat d’ovelles: l’experiència de Corroncui S.L.

Sr. Eric Beneria, ramaderia Corroncui S.L.

19.50 h Llet de cabres catalanes: una iniciativa conjunta

Sr. Carles Pàmpols, ramaderia i formatgeria Cal Quitèria S.L.

20.10 h Producció i transformació de llet de vaca ecològica: Ecofranch

Sr. Joan Barbé, gerent d’Ecofranch S.L.

20.15 h Torn obert de paraules

20.30 h Fi de la jornada

INFORMACIÓ

Aquesta jornada es realitza en línia.

 

El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.

 

Per a més informació podeu contactar amb l’Escola Agrària del Pirineu:

Tel.: 973 352 358

marta.belmontec@gencat.cat

nvalls@gencat.cat

 

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través de RuralCat.

© 2020 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies