Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 16-17-18 d'Octubre 2020
Menu

La cuina del formatge

RECEPTA 1

A càrrec de Diego Alias

Restaurant Ca l’Amador

Josa de Cadí

Nyoqui amb botifarra negra, trompetes de la mort, pèsols negres i formatge Blau Ceretà de Molí de Ger.

Degustació de formatges del Serrat Gros de Josa amb arengada i meló.

Maridem amb sake Seda Líquida (Tuixén, Alt Urgell)

RECEPTA 2

A càrrec de Carme Mora

Espai de Tast Mas d’Eroles

Adrall

Carxofes farcides de gírgoles de castanyer, foie i crema d’Ermensenda d’Eroles.

Albergínia amb cruixent de galeta i formatge Abadessa d’Elins, gratinat amb formatge escaldat del Mas d’Eroles.

Maridem amb biu de Sort blanc, del celler Batlliu de Sort (Sort, Pallars Sobirà).

© 2020 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies