Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 16-17-18 d'Octubre 2020
Menu

Als tallers de cuina hi haurà una selecció de quatre restaurants de l’àmbit pirinenc que fan servir el formatge artesà del Pirineu a les seves cartes i ens ensenyaran a fer les seves receptes amb un d’aquests formatges.

RECEPTA 1

A càrrec de Diego Alias

Restaurant Ca l’Amador

Josa de Cadí

Nyoqui amb botifarra negra, trompetes de la mort, pèsols negres i formatge Blau Ceretà de Molí de Ger.

Degustació de formatges del Serrat Gros de Josa amb arengada i meló.

Maridem amb sake Seda Líquida (Tuixén, Alt Urgell)

RECEPTA 2

A càrrec de Carme Mora

Espai de Tast Mas d’Eroles

Adrall

Carxofes farcides de gírgoles de castanyer, foie i crema d’Ermensenda d’Eroles.

Albergínia amb cruixent de galeta i formatge Abadessa d’Elins, gratinat amb formatge escaldat del Mas d’Eroles.

Maridem amb biu de Sort blanc, del celler Batlliu de Sort (Sort, Pallars Sobirà).

RECEPTA 3

A càrrec de Núria Bonet

Ca la Nuri

Bellver

Properament

RECEPTA 4

A càrrec de Jaume Mora i Aleix Pessets

Fonda Ferré de Baró / Hotel Pessets

Sort

Properament

© 2020 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies