Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 18-19-20 d'Octubre 2019
Menu

25è Concurs de Formatges Artesans del Pirineu

Dissabte 19 d’octubre, a partir de les 10:00h, un jurat format per una quarantena d’experts -tècnics, elaboradors, distribuïdors, restauradors i periodistes- tasta i valora els més de 150 formatges artesans de producció pròpia que es presenten, tots elaborats en qualsevol territori del Pirineu.

Els formatges es repartiran  en les següents seccions o categories:

 

Formatges no madurats

  • 1. Matons i recuits i brossats
  • 2. Formatges frescos

Formatges madurats

  • 3. Llet de cabra, quallada àcida
  • 4. Llet de cabra, quallada enzimàtica
  • 5. Llet de cabra, quallada mixta, pasta tova
  • 6. Llet de vaca, quallada àcida
  • 7. Llet de vaca, quallada enzimàtica
  • 8. Llet de vaca, quallada mixta, pasta tova
  • 9. Llet d’ovella, quallada àcida
  • 10. Llet d’ovella quallada enzimàtica pasta dura
  • 11. Llet d’ovella, quallada mixta, pasta tova
  • 12. Tupí o Gaztazarra
  • 13. Formatges blaus
  • 14. Formatges amb condiments
  • 15. Iogurts i llets fermentades
  • 16. Formatge pasta cuita

 

Cada categoria té assignats tres premis:

  1. Diploma medalla d’or
  2. Diploma medalla de plata
  3. Diploma medalla de bronze

El públic assistent podrà seguir el desenvolupament del concurs. El lliurament de premis del 25è Concurs de Formatges Artesans del Pirineu es farà al mateix espai a les 13:30h.

Guanyadors 25è Concurs de Formatges Artesans del Pirineu

Instagram

© 2020 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià