Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 13-14-15 d'Octubre 2017
Menu

23è Concurs de Formatges Artesans del Pirineu

Dissabte 14 d’octubre, a partir de les 10h00.

Més de 150 formatges artesans distribuïts en nou categories diferents, participen en el concurs de referència del sector formatger del Pirineu.

Un jurat format per una quarantena d’experts -tècnics, elaboradors, distribuïdors, restauradors i periodistes- tasta i valora els més de 150 formatges artesans de producció pròpia que es presenten, tots elaborats en qualsevol territori del Pirineu.

 

Els formatges es repartiran  en les següents seccions o categories:

1. Formatges no madurats

  1. Matons i recuits
  2. Formatges frescos

2. Formatges madurats

  1. Formatges de cabra, quallada àcida i/o pasta tova
  2. Formatges de cabra, quallada enzimàtica
  3. Formatges de vaca, quallada enzimàtica
  4. Formatge de vaca, quallada àcida i/o pasta tova
  5. Formatge d’ovella, quallada enzimàtica
  6. Formatge d’ovella,quallada àcida i/o pasta tova

3. Tupí o Gaztazarra

4. Formatges blaus

5. Formatges amb condiments

6. Iogurts i llets fermentades

 

Cada categoria té assignats tres premis:

  1. Diploma medalla d’or
  2. Diploma medalla de plata
  3. Diploma medalla de bronze

El públic assistent podrà seguir el desenvolupament del concurs. El lliurament de premis del 23è Concurs de Formatges Artesans del Pirineu es farà al mateix espai a les 13:30h.

Instagram

© 2017 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià