Concurs de Formatges Artesans del Pirineu

Previous slide
Next slide

Dissabte 14 d’octubre, 10h00
Sala Polivalent

Distribuïts en 16 categories, més de 150 formatges artesans participen en el concurs de referència del sector formatger del Pirineu. Un prestigiós jurat format per una seixantena d’experts, els tasta i valora. Els formatges opten a medalles d’or, plata i bronze en cadascuna de les categories. El Concurs es obert a tot el públic a l’Aula de Tast.

13h45 Lliurament de premis del Concurs de Formatges Artesans del Pirineu. L’acte tindrà lloc a l’escenari del davant del Palau d’Esports.

Inscripcions al Concurs de Formatges Artesans del Pirineu

La inscripció dels formatges participants al concurs serà exclusivament telemàtica mitjançant el següent enllaç:

Informació a tenir en compte: 

–  S’haurà de fer una inscripció telemàtica per a cada formatge que es presenta al concurs.

– Cada formatgeria només podrà inscriure un producte per cada categoria.

Les inscripcions s’hauran de realitzar abans de les 20h00 del dia 10 d’octubre. 

– No s’acceptarà al concurs cap formatge del qual no s’hagi realitzat telemàticament la inscripció prèvia.

– Com a requisit indispensable per a la inscripció telemàtica del formatge, a més de la butlleta d’inscripció, s’haurà d’adjuntar la fitxa tècnica d’elaboració de cada producte (documents propi de cada formatger per cada producte) i la seva etiqueta. En el cas de mancar documentació s’anul·larà la inscripció al concurs del producte.

– Per a l’entrega i recepció de les mostres, trobareu més informació al reglament del concurs de formatges. 

Per a qualsevol consulta en referència a problemes tècnics en la inscripció telemàtica us podeu adreçar al següent contacte xescriba@aj-laseu.cat

Per a qualsevol consulta en referència a dubtes en la informació a incloure en la inscripció us podeu adreçar al següent contacte fira@aj-laseu.cat

Premis​

Cada categoria té assignats tres premis:

Els formatges es reparteixen en les següents seccions o categories:

Formatges no madurats

1. Matons i recuits i brossats
2. Formatges frescos

Formatges madurats

3. Llet de cabra, quallada àcida
4. Llet de cabra, quallada enzimàtica, pasta dura
5. Llet de cabra, pasta tova
6. Llet de vaca, quallada àcida
7. Llet de vaca, quallada enzimàtica, pasta dura
8. Llet de vaca, pasta tova
9. Llet d’ovella, quallada àcida
10. Llet d’ovella quallada enzimàtica, pasta dura
11. Llet d’ovella, pasta tova
12. Tupí o Gaztazarra
13. Formatges blaus
14. Formatges amb condiments
15. Iogurts i llets fermentades
16. Formatge pasta cuita o semicuita

Segueix-nos a les xarxes

©2024 Fira de Sant Ermengol - Tots els drets reservats