Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 18-19-20 d'Octubre 2019
Menu

La Fira de formatges artesans del Pirineu és un dels eixos vertebradors de la Fira de Sant Ermengol i una de les seves activitats més singulars. Espai de concentració on trobar el bo i millor de les produccions formatgeres de la serralada, és també un àmbit d’aprenentatge i d’intercanvi de coneixements.

La mostra es va iniciar l’any 1995 a la plaça dels Oms, amb una trentena de participants. Des d’aleshores ençà, el nombre de formatgeries i d’expositors ha anat creixent i la mostra va haver de traslladar-se a l’espai poliesportiu de la Seu.

L’entrada és gratuïta i els visitants poden adquirir un tiquet de degustació que dóna dret a 5 tastos de formatge. El tiquet té un cost de 8 euros i també inclou  un tast de productes agroalimentaris de proximitat a l’Espai Tast km0.

 

L’Amic del Formatge

Premi que l’Ajuntament de la Seu atorga cada any a una persona que, en la seva actuació professional, contribueix a la cultura del formatge i, especialment, a la difusió dels formatges artesans del Pirineu. Enguany, Durant l’edició passada, l’Amic del Formatge va ser Amagoia Anda, cofundadora d’Ardai que distribueix tot tipus de formatges artesans arreu del territori europeu.

Instagram

© 2019 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies · Disseny web: Qucut Produccions + Marc Julià