Tallers de cuina amb formatge

Als tallers de cuina hi haurà una selecció de quatre restaurants de l’àmbit pirinenc que fan servir el formatge artesà del Pirineu a les seves cartes i ens ensenyaran a fer les seves receptes amb un d’aquests formatges.

Recepta 1

A càrrec de Núria Bonet

Ca la Núria – Bellver

Hamburguesa de vedella ecològica del Pirineu amb formatge Blau Ceretà de Molí de Ger.

Caneló de carbassó farcit de salmó, formatge fresc, ceba caramelitzada i olivada.

Caneló amb codonyat i mató de Làctics Llívia, maduixes i compota de poma.

Recepta 2

A càrrec de Carme Mora

Espai de Tast Mas d’Eroles – Adrall

Carxofes farcides de gírgoles de castanyer, foie i crema d’Ermensenda d’Eroles.

Albergínia amb cruixent de galeta i formatge Abadessa d’Elins, gratinat amb formatge escaldat del Mas d’Eroles.

Maridem amb biu de Sort blanc, del celler Batlliu de Sort (Sort, Pallars Sobirà).

Recepta 3

A càrrec de Jaume Mora i Aleix Pessets

Fonda Ferré de Baró / Hotel Pessets
Sort – Jaume Mora

RECEPTA 1. Pastís de formatges de km0 amb Tou dels Til·lers, de la Formatgeria Tros de Sort, Lo Blau de Tros de Sort i crema de formatge fresc de la Formatgeria Montseny de Pallars.

RECEPTA 2. Biquini amb formatges artesans del Pallars amb Lo Filat de Tros de Sort i Serrat de la formatgeria Casa Mateu.

Recepta 4

A càrrec de Diego Alias

Restaurant Ca l’Amador – Josa de Cadí

Nyoqui amb botifarra negra, trompetes de la mort, pèsols negres i formatge Blau Ceretà de Molí de Ger.

Degustació de formatges del Serrat Gros de Josa amb arengada i meló.

Maridem amb sake Seda Líquida (Tuixén, Alt Urgell)

Segueix-nos a les xarxes

©2021 Fira de Sant Ermengol - Tots els drets reservats