Fira de Sant Ermengol La Seu d'Urgell 16-17-18 d'Octubre 2020
Menu

Fira Sant Ermengol PRESENCIAL 

Anul·lada la part presencial de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell a causa de la situació epidemiològica

La part presencial de la Fira de Sant Ermengol que s’havia de celebrar aquest pròxim cap de setmana (del 16 al 18 d’octubre) ha quedat anul·lada a causa de l’augment de casos de Covid-19. Així ho han anunciat aquest migdia l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el vicealcalde urgellenc, Francesc Viaplana, i la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Mireia Font.

Així doncs, la mostra a l’aire lliure que havia de tenir lloc al passeig Joan Brudieu de la capital alturgellenca amb una trentena de parades de formatges artesans del Pirineu i de productes alimentaris de proximitat no se celebrarà. “Les condicions epidemiològiques de Catalunya -com de tot Europa- han empitjorat en els darrers dies, i la tendència va progressivament cap a incrementar els casos, ens han fet decidir anul·lar la part presencial de la Fira de Sant Ermengol”, ha explicat Jordi Fàbrega.

L’alcalde de la Seu ha volgut afegir que “malgrat no estar pitjor respecte altres territoris del país, la tendència indica que augmentaran els casos, l’equip de govern ha decidit per prudència i responsabilitat, i alhora per recomanació del Departament de Salut de reduir els contactes socials i la mobilitat, suspendre aquesta part presencial de la fira, sobretot, per evitar l’efecte crida i així evitar riscos”.

 

9 visites guiades gratuïtes

Com a novetat d’aquesta edició 2020, la Fira de Sant Ermengol també ofereix la possibilitat de participar en 9 visites guiades, totes elles gratuïtes, que tindran lloc duran tel cap de setmana de fira.

Per dissabte 17 d’octubre hi ha organitzades 5 rutesruta dels formatges (11.00h);  claustres de la Seu d’Urgell (12.30h); fortaleses de Castellciutat (16.30h); La Seu, Naturalment (17.30h) i la visita del jaciment arqueològic del pati de Les Monges (18.00h).

Per diumenge 18 d’octubre les 4 visites són: claustres de la Seu d’Urgell (11.00h); visita al jaciment arqueològic del pati de Les Monges (11.30h i 13.00h); i ruta del formatge (12.30h).

Per participar en qualsevol d’aquestes nou rutes cal fer inscripció al punt d’informació de la fira que es trobarà ubicat al mateix passeig Joan Brudieu.

*Aquestes visites viagues estan pendents, per ara, de l’evolució de la situació epidemiològica. 

© 2021 · Fira de Sant Ermengol · Contacta'ns · Cookies