Informació Covid-19

La del 2021 passarà a la història com una Fira excepcional, on tot ha estat dissenyat en funció de la seguretat. Veureu que hem adaptat a noves ubicacions els espais emblemàtics, com la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, la Fira dels Productes de Proximitat i la Fira d’artesania. També hem hagut d’anul·lar, per aquesta edició, la Fira ambulant de roba i complements i que ocupava els carrers de l’Eixample de la Seu d’Urgell.

Aquest any, els espais són oberts, a l’aire lliure, i tot està pensat perquè la distància entre els expositor i els visitants sigui el més àmplia possible.

Us informem de les normes bàsiques d’accés i permanència en el recinte de la Fira:

  1. Abans de sortir de casa, heu de verificar que no teniu una temperatura corporal igual o superior a 37ºC; que no teniu símptomes compatibles amb la malaltia per Covid-19 i que no esteu o heu estat en contacte amb persones portadores del virus en els darrers quinze dies.
  2. És obligatori l’ús de la mascareta en tots els espais i recintes firals.
  3. Cal respectar la distància de seguretat en tots els recintes i espais firals.
  4. Trobareu dispensadors de gel hidroalcohòlic a diversos punts de la Fira Sant Ermengol. Heu d’higienitzar-vos les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar i sortir dels recintes. També és necessari que ho feu abans i després d’utilitzar els serveis dels recintes firals.
  5. La COVID també ha condicionat la manera en què es podran consumir els formatges de la Fira. El tradicional tiquet de degustació desapareix de manera temporal i dona pas a la possibilitat de comprar in situ les porcions de formatge que formen part dels tastos guiats online, i que podreu visualitzar al canal Youtube de la Fira i als que podreu accedir a través d’un codi QR que us facilitarem en un fulletó específic.
  6. Si voleu assistir a alguna de les activitats de les Aules de Tast, cal que feu inscripció prèvia a través del següent formulari https://agenda.laseu.cat/fira/
  7. El Concurs de Formatges Artesans del Pirineu se celebrarà a porta tancada. Els membres del jurat se sotmetran a un test d’antígens abans d’accedir a la Pista Polivalent. També serà així amb els membres del jurat del Concurs Infantil.
  8. No està permès el consum d’aliments al carrer, excepte a la zona de de la Gastrofira on s’habilitaran taules i cadires per seure-hi, amb una capacitat màxima de 10 persones i amb una distància 1,5 m entre taules.
  9. Accepteu complir les normes i us responsabilitzeu de totes les conseqüències que el seu incompliment total o parcial: des de l’expulsió dels recintes per considerar que poseu en risc la seguretat de les persones, fins a la reclamació per danys en cas que constituïu en un risc sanitari. 

Segueix-nos a les xarxes

©2024 Fira de Sant Ermengol - Tots els drets reservats