En los talleres de cocina habrá una selección de cuatro restaurantes del ámbito pirenaico que usan el queso artesano del Pirineo a sus cartas y nos enseñarán a hacer sus recetas con uno de estos quesos.
Receta 1
A cargo de Núria Bonet
Ca la Núria – Bellver
Hamburguesa de ternera ecológica del Pirineo con queso Azul Ceretà de Molí de Ger.
Canelón de calabacín rellenado de salmón, queso fresco, cebolla caramelitzada y olivada.
Canelón con membrillo y requesón de Lácticos Llívia, fresas y compota de manzana.
Receta 2
A cargo de Carme Mora
Espacio de Cata Mas d’Eroles – Adrall
Alcachofas rellenas de setas de castaño, foie y crema de Ermensenda de Eroles.
Berenjena con crujiente de galleta y queso Abadesa de Elins, gratinado con queso escaldado del Mas de Eroles.
Casado con BIU de Sort blanco, de la bodega Batlliu de Sort (Sort, Lérida).
Receta 3
A cargo de Jaume Mora y Aleix Pessets
Fonda Ferré de Baró / Hotel Pessets
Sort
RECETA 1. Pastel de quesos de km0 con Tou de Til·lers de la Quesería Tros de Sort, Lo Blauc de Tros de Sort y crema de queso fresco de la Quesería Montseny de Pallars.
RECETA 2. Biquini con quesos artesanos del Pallars con Lo Filat de Tros de Sort y Serrat de la Quesería Casa Mateu.
Receta 4
A cargo de Diego Alias
Restaurante Ca l’Amador – Josa de Cadí
Ñoquis con butifarra negra, trompetas de la muerte, guisantes negros y queso Azul Ceretà de Molí de Ger.
Degustación de quesos del Serrat Gros de Josa con arenque y melón.
Casado con sake Seda Líquida (Tuixén, Lleida)
YouTube
Tast guiat de formatges artesans d'ovella del Pirineu a càrrec de la formatgera Judit Carreira.
Twitter
Atenció! Recuperem el MERCAT I LA VENDA AMBULANT de la @firastermengol!
👚 👜 Aquest any, 185 parades de moda i complements ocuparan els carrers de l’eixample de La Seu d’Urgell.
Instagram
🤩 Recordeu l’èxit que va tenir l’any passat la Fira de Formatges Artesans del PIrineu al Camí Ral de Cerdanya? Aquest any REPETIM! 🧀 Les 43 formatgeries que participen aquest any les trobareu en aquestes casetes de fusta.
Facebook
🧑🍳 En marxa les formacions del jurat jove per al Concurs de Formatges Artesans del Pirineu 2022.
Els alumnes de 2n curs de ESO de IES Joan Brudieu @ae_joanbrudieu han tastat avui 3 formatges diferents sota els consells i la supervisió d’Arnau Quingles de @formatgesloliva d’Oliana..